SmijSe.com ~ Vicevi

Paid for Sex

A friend and her husband were participating in a blood drive, and as part of the prescreening process, an elderly volunteer was asking some questions.
> > >

A Duck Goes to the Market

One day, a duck went into a Market. The duck said to the Market owner, Do you have any bread? The Market owner said, No. Get outta here right now.
> > >

Little Billy

Little Billy'came home from school to see the family's pet rooster dead in the front yard. Rigor mortis had set in and it was flat on its back with its legs in the air.
> > >

Ne bih vam nikad dala

Sjedi dedica na klupi u parku. Dolazi djevojka i sjeda kraj njega. Nešto tipka po mobitelu.
> > >

Sat

Dođe gay kod doktora i žali se: Pomozi doktore, ostao mi je vibrator u guzi.
> > >

Car

Kaže Mujo Fati:
- Znaš šta, Fato, da mi je samo 2 cm duži, bio bih car.
> > >

Trokut

Bio Mujo kod psihologa i ovaj mu na papiru nacrta trokut i pita:
- Što sam nacrtao na papiru?
> > >

Jarana nemam

Mujo se svaku noć kasno vraća kući pijan kao "zemlja". Fata pizdi, ali mu ne smije ništa reći da ne dobije po nosu. Sve do jednom.
> > >

Samo je jedna mama

Dobio mali Ivica za zadaću da napiše sastavak pod nazivom: “Samo je jedna mama” Drugi dan u školi čitaju sastavke. Svi su hvalili svoje mame i svi su završavali sa “Samo je jedna mama”. Ivičin sastav je glasio: “Dođem ja doma, a mama je sa susjedom u krevetu. Pošalje me u kuhinju po dvije pive. […]
> > >

Srušeni avion u Crnoj Gori

Imao pilot nesreću - avion mu se srušio u nekoj zabiti u Crnoj Gori. Ugleda on svjetlo jedne kuće na brdu i pođe prema njoj. Zakuca na vrata, ali nitko mu ne odgovori.
> > >

Novi šef Microsofta

Bill Gates organizira javni natječaj za novog šefa Microsofta za Istočnu Europu. Skupilo se 5000 kandidata i međ’ njima i Mujo. Bill se svima zahvali i kaže da oni koji ne znaju C++ jezik izađu iz dvorane. 2000 ljudi napusti dvoranu. Mujo nema pojma o C++, ali konta: “Ma nemam što izgubiti” i ostane. Bill […]
> > >

Beba

Dođe Mujo kod Hase u posjetu. Poslije večere i prijatnog druženja ponudi mu Haso da prespava kod njega. “Kod Fate ne možeš spavati, kod mene isto tako ne, jedino možeš spavati kod bebe”, kaže Haso. “Pa neću spavati kod bebe!” odgovori mu Mujo, “daj ti meni jastuk pa ću leći u kupatilo u banju, bit […]
> > >